Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Over Online VCA docent

Waarom zijn wij uw aangewezen partner?

Ons verhaal

Online VCA docent is altijd live op Facebook om al uw vragen te beantwoorden

Wij bieden unieke ondersteuning

Even voorstellen: Mijn naam is Maikel Hoogdorp en ik ben de drijfveer achter Online VCA docent. Zelf ben ik sinds 2006 werkzaam als veiligheidskundige bij diverse klanten door heel Nederland. Ik ondersteun en adviseer op het gebied van V&G wet, Milieu, VCA, BHV en met de daarbij behorende Arbo-trainingen en SOG opleidingen.

Laagdrempelig en duurzaamheid:

Op Facebook kunnen wij onze unieke online opleidingen laagdrempelig aanbieden. Wij zijn daar altijd erg goed bereikbaar en live te vinden op onze pagina. Waar pakken onze klanten hun winst;

Bij onze Online trainingen neemt u bijvoorbeeld geen overbelaste producten af omdat wij geen ontwikkelingskosten maken of een ruimte moeten huren met catering. Wij bieden niet alleen opleidingen aan maar kunnen u ook ondersteunen met online advies. 

Overtuiging

Wij geloven in duurzaamheid en trainen daarom, of het nu online of klassikaal is, altijd veiligheid en gezondheid als "way of life". Het positief meegeven van kennis draagt zeker bij aan veilige en gezonde werkomstandigheden gedurende een heel leven!

Garantie

Wij zijn pas begonnen met het aanbieden van onze online VCA, heftruck, hoogwerker en verreiker opleidingen op Facebook maar zijn al sinds 2006 actieve partners van diverse opleidingsbedrijven door heel Nederland. Wij zijn dus een jong maar zeer ervaren bedrijf met uitstekende referenties!

Wij zijn pas begonnen met het aanbieden van onze online VCA, heftruck, hoogwerker en verreiker opleidingen op Facebook maar zijn al sinds 2006 actief Wij geloven dat we iedereen van dienst kunnen zijn met een ongekende trainingskwaliteit waar wij dan ook als enigen in Nederland een lesgeld terug garantie aan durven te koppelen!

Mocht je zakken bij een door ons geregeld examen dan storten wij een deel van het betaalde lesgeld gewoon weer terug! partners van diverse opleidingsbedrijven door heel Nederland. Wij zijn dus een jong maar zeer ervaren bedrijf met uitstekende referenties!

Wij kunnen opdrachtgevers ondersteunen met examens, docenten en lesmaterialen. Maak een afspraak om onze incompany trainingen te bespreken.

Voorwaarden

Privacyverklaring

Evaluatieformulier

Klachtenformulier

Covid19 protocol