Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Hijs-, hef- en gelijkwaardige transportmiddelen

Let op: wij blijven onder RIVM richtlijnen gewoon onze praktijkgerichte opleidingen bij u op locatie verzorgen!

Leren werken met hijskranen en het op de juiste wijze aanslaan van lasten, verreikers, hoogwerkers. heftrucks of gelijkwaardige transportmiddelen?

Is uw of het certificaat van uw medewerkers verlopen? Maak direct uw keuze of lees verder en vraag naar de vele mogelijkheden!

Incompany 

Competentiegerichte trainingen met als doel de vaardigheden van uw medewerkers te certificeren. Plan vandaag een datum in en wij regelen de rest bij u op de werkvloer!


Aanvragen

Examens

Maak hier in een handomdraai online je examen en ontvang, als je aan alle voorwaarden voldoet, digitaal je certificaat! 

Examen maken

Hercertificeren

Bent u of zijn uw medewerkers al jaren vaardig met het bedienen of besturen van transportmiddelen? Regel het nu eenvoudig en sneller!

Aanmelden

Aanvragen zijn alleen via het formulier mogelijk. Let op: Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

Wet en regelgeving:

De huidige V&G wet (arbo-wet) stelt dat de werkgever ervoor moet zorgen dat de werknemers doeltreffend worden ingelicht over de te verrichten werkzaamheden en de daaraan verbonden risico's, alsmede over de maatregelen die erop gericht zijn deze risico's te voorkomen of te beperken.

Om hieraan te voldoen bieden wij werkgevers die hun medewerkers uitmuntend willen opleiden een 1 of 2 daagse opleiding aan. Vraag ons naar de vorm en welke training het beste past in uw situatie.

Als particulier kunt u deze opleiding ook als omscholing aanvragen.  

Artikel 8 zegt verder in lid 2:

De werkgever zorgt ervoor dat aan de werknemers doeltreffend en aan hun onderscheiden taken aangepast onderricht wordt verstrekt met betrekking tot de arbeidsomstandigheden. Hebben uw medewerkers al een keer een opleiding genoten maar wilt u aan doeltreffendheid voldoen dan kan een online theoretische toets en een praktische opfristraining van 1 dagdeel toereikend zijn. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Nieuw in Nederland: Snel en eenvoudig her-certificeren!

Hebben uw medewerkers al eens eerder een relevante opleiding gevolgd en bent u als werkgever nog steeds overtuigd van hun kennis en verworven vaardigheden dan kunt u bij ons na een door u ingevulde verklaring, uw medewerkers laten her-certificeren (optie 2)voor werken met een hoogwerker, verreiker, hijskraan, heftruck, of een gelijkwaardig transportmiddel. Indien zij hun verlopen pasje of certificaat mailen of online slagen voor onze theoretische toets, mailen wij het certificaat.

Het is ook mogelijk om alleen een competentietoets (optie 1)aan te vragen waar uw medewerkers op vaardigheden en eventueel mondeling op kennis getoetst worden. Ook voor ZZP en medewerkers! Vraag uw her-certificaat vandaag nog aan en ontvang het digitaal in uw mailbox.

Training op locatie:

De opleidingen en trainingen worden alleen incompany verzorgd.

Wij informeren u over het programma en de vorm.

Theoretische toets kan online, schriftelijk op locatie of als voorlees gemaakt worden. Al onze praktijktrainingen worden op een no-nonsense manier aangeboden. Wij trainen op vaardigheden en geloven dus niet dat wij uw medewerker langer dan nodig moeten vasthouden indien aan de criteria is voldaan! Free Toolbox

Covid-19 Protocol